New Ground Alliance graduate program

Till hösten 2022 erbjuder Adage ett program för nyutexaminerade som ger dig en raketstart på din karriär. Programmet ger dig förutsättningar för att snabbt utveckla de färdigheter som krävs för att bli en framgångsrik konsult, medarbetare och ledare. Genom tidig kundexponering och affärsutveckling får du möjlighet att ta dig an våra uppdragsgivares nutida och framtida utmaningar. Tillsammans med övriga kollegor utgör du, som del i programmet, en viktig del i att bidra till vår utveckling framåt. Adage är en del av Newground Alliance, en allians av specialiserade konsultbolag, som till hösten 2022 driver graduateprogrammet gemensamt. Mer information om övriga bolag finner du till längst ned på sidan.

Vem söker vi?

Som konsult hos Adage drivs du av att samla data och hitta insikter samtidigt som du har ett stort intresse för hur tekniken kan fungera som stöd för att dela med dig av insikter och hur vi på bästa sätt kan få våra kunder att fatta beslut baserade på fakta. Vi letar efter dig som är nyfiken, har en god analytisk förmåga och har ett starkt intresse för teknik. För att trivas och lyckas i rollen som konsult hos Adage är du en nyfiken, nytänkande och initiativtagande lagspelare som vill vara med och driva våra kunder framåt. Du har en högskoleutbildning och du kommunicerar flytande i tal och skrift på både svenska och engelska.

Om programmet

För dig som är i början av din karriär erbjuder vi på Adage, tillsammans med övriga bolag i Newground Alliance, ett program för nyutexaminerade på 1,5 år där vi vill utveckla marknadens vassaste konsulter. Nästa programstart är i september 2022.
I vårt program får du:
• Leverera och tillämpa Kollektiv Intelligens i projekt från start samt bidra i intern affärsutveckling genom att utveckla kompetens och affärserbjudanden
• Ett gediget utbildningspaket inom bland annat projektledning, försäljning, coachande förhållningssätt och marknadens främsta visualiseringsverktyg
• Veckovisa reflektionstillfällen tillsammans med övriga deltagare i programmet
• En mentor som stöttar dig i din konsultutveckling och personliga utveckling
• Driva egna projekt inom programmet
Sista dag för ansökan är den 16 januari 2022


Om Adage

Adage AB är ett specialiserat data- och analyskonsultföretag med bas i Stockholm. Grundarna har en bakgrund i att bygga och driva storskaliga analysorganisationer och deras uppdrag är att hjälpa kunder att bygga data- och analysfunktioner som tar dem bortom hypen för att leverera konkreta affärsresultat.
Adage grundades 2018 och har sedan dess framgångsrikt levererat flera data- och analysprojekt till både nordiska och internationella företag. De utmärkande projekten, tillsammans med betydande tillväxt har gjort Adage till ett av de högst ansedda data- och analysföretagen inom i Norden.
Adage är en del av Newground Alliance (NGA). NGA består av sju företag med 250 konsulter som alla utgår från det gemensamma kontoret på Norrmalmstorg i Stockholm.

Om Newground Alliance

Newground Alliance är en allians av framstående managementkonsultbolag med olika specialiseringar. Läs mer om övriga alliansbolag som är del av programmet nedan, ansökning till programmet finner du på respektive bolags hemsida.

Influence TECH

Fokuserar på teknologidriven affärsutveckling genom Kollektiv Intelligens, där människor och teknik samverkar för en bättre framtid.
influencetech.se

Influence People

Skapar hållbara, nytänkande och lönsamma organisationer genom att frigöra människors potential.
influencepeople.se

PIR

Procure It Right är specialiserade och fokuserar på alla delar inom inköp och upphandling. Våra kunder anlitar oss för våra beprövade processer med våra kommersiella, tekniska och juridiska färdigheter.
procureitright.com

Cidestra

Cidestra fokuserar på strategi och transformation av företag inom Finansbranschen. Med hjälp av djup branschexpertis formar Cidestra framtiden för finansiella tjänster.
cidestra.com